Cerita Malam Pertama , kisah lucah melayu

Fuyooooooo.. . ..nie lah first time aku berader didlm bilek dgn seorang wanita..macam jakun darat siot. Ye seorang wanita yg bergelar isteri, isteriku yg sah. Macam beruk dah kehilangan idea, aku duduk melangok kat atas katil memerhatikan isteriku yg dari tadi menyisir rambut di hadapan lemari solek. Mati kutu aku dibuatnyer, org ramai kat luar, sumer nyer sedare mare pihak isteriku, mereka bermalam disini, maklumlah dah penat bertungkus lumus menyenggelarakan majlis persandingan kami siang tadi.

Penat memanglah penat, tapi di saat saat indah begini penat menat nie sumer tak main ah… tolak tepi dulu. Tapi sekarang yg menjadik tander soal ialah camner aku nak mulerkan… yelah nak approach isteriku?… .Maklumlah bukannyer pernah aku buat kerja camgini. Aku peratikan isteriku sambil terpikiag kat kepaler hotak aper plan atao script yg hendak aku keutarakan.. . takkan nak duduk je sampai pagi beb.

“Abg ngantok??” isteriku bersuara..berderao aku dengar suara dia yg lunak merdu (ye lah baru kahwin lunak lah merdu lah… .cuber dah sepuluh dopuloh tahun kahwin… kontrektor piling pun kao cakap lagik sedap)

Berbekalkan t-shirt Byford yg melekat di badan beserta kain pelikat yg terikat dipinggang diikuti dgn muker millenium yg amat menggoder aku pun menjawab “Tidak sayannnggg.. . abg blom ngantok lagikkk”

Isteriku berdiri lalu duduk disebelah ku dgn senyuman yg cukup berpower lagik berkaliber. Aku pun tersengeh macam cipan terkener karen… berdiri… lalu meluru mendapatkan suis lampu… ..tup!… ..lampu dimatikan… … gulap gulita.

BEEEPPPPPPPP! !!!! BEEEEEEPPPPPP! !!!! BEEEEPPPPPPPPP! pager aku berbunyik!

Maner punyer hamlao sudah page aku disaat saat genting begini! Ahhh! buat bodo suah… .aku teruskan perjalanan menuju ke tempat isteriku berbaring… … .

BEEEEEEEPPPPPPP! !!!!BEEEEEEPPPPP P!!!!!!!! BBBEEEEEEEEPPPPPPP! Dia bunyik lagiiiiiiiiii!

“Alaaahhhhhhhhh abggggg… saper yg page tuuuuuuu… .pergilah response duluuuu” keluh isteriku.

Aku mencapai pager aku dan terus keluar dari bilek… .dlm bilek aku takder tipon, jadik aku terpakserlah guner tipon diluar. Biler sajer aku keluar dari bilek… org org diluar sumernyer memerhatikan aku..mereka yg dari tadi riuh tetiber senyap… aku hanyer tersenyum, tander hormat sebagai pendatang baru dlm keluarga mereka, terus mendapatkan tipon yg berader di sudut ruang tamu. Mereka terus memerhatikan aku… .ader yg tersenyum dan ader pulak yg tersengeh.

Bapa mertua aku baru keluar dari dapo, melihat aku dgn tipon di tangan

“Astaghfirullaaaahh hhhhhhhh! !!!” dia beristighfar

“Kenaper pak?” tanyer aku kehairanan

“Maner pergi kain kao Man?” jawab bapak mertua aku

SEKIAN

Pengajaran : Pastikan anda memakai celana dlm biler memakai kain pelikat… dan pastikan yg anda telah pastikan.

 

 

 

INGIN CERITA LUCAH LAGI? KE SINI LA –> BLOG LUCAH TERBAIK 2012

About Cerita Lucah 2013

i just to try wordpress because many blogger told me wordpress is great in SEO..
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s