Cerita Lucah Melayu – BINIKU MENGANDUNG

Ini bukan...

Org selalu panggil aku Lan. Aku asal daripada Melaka.Aku telah berkhawin selama 8 1/2 bulan. Sekarang bini aku tengah pregnant 8 bulan..kiranya lepas kahwin terus dia terus mengandung….emmm biaselah tgk benih sape….Sekarang kiterorg duduk dekat KL..aku bekerja sebagai seorang jurutera kat sebuah syarikat yang agak terkenal jugak kat KL nie…..

Aku sebenarnya nak ceritakan sedikit pengalaman aku bermain dengan bini aku waktu dia pregnant….Best wooo…~ sedap giler…Bini aku nie boleh lah dianggap hot jugak lah…ada tetek besar…bontot besar….pantat masih ketat lagi….So…satu hari ini..aku balek kerja..aku trus masuk bilik…. seperti biasa aku akan trus mandi…..so lepas mandi aku trus turun makan ngan bini aku…bini aku nie jenis open minded sikit kalau cakap pasal seks…. .mse tu aku tanye ngan dia……”abg penatlah yang…bleh x picitkan satu badan abg…”.Pastu bini aku jawab,”termasuk abg punye tu ke?”.. aku terkejut lah kan….mse aku masuk bilik…aku trus pegi bilik air nk gosok gigi sblum tidur….aku keluar je dari bilik air aku nampak bini aku dh telanjang bulat…..tak pakai ape-ape….~..fuyooooo…..seksi wooo….kulit dia dh lah putih….tetek besar…dia panggil aku…mse tu aku cume pkai seluar dalam je…mmg dh menjadi kebiasaan aku tidur cume pkai seluar dalam je…..dia tarik aku dan dia baringkan aku…..aku apa lagi ramas-ramaslah tetek dia yg besar tuh….sebelah tangan dia usap rambut aku manakala lagi satu tangan dia ramas-ramas konek aku yang panjangnya 12 inci….bini aku pernah ckp yg konek aku besar sgt dan dia puji sedap kalau waktu blowjob……mase tu aku dh high giler…..tibe2 dia bkak laptop dia yang mmg dia letak kat tepi katil tidur kiteorg…rupe-rupenya dia dh standby movie blu yg mmg best giler…..so kiteorg tgk same2….habis je movie tu kiteorg saling bercumbuan….mule2 aku start kat mulut dia pas2 aku gerak kat tetek dia then perut dia yg membesar tu…then aku jilat pantat dia yg dh mmg berair dh….aku jilat2 smpai dia dh high giler…pas2 x lame lepas tu dia squirting kat mulut aku….pastu kiteorg tukar posisi…kiteorg wat 69….aku jilat pantat dia,dia blow aku punye konek..fuhhh…~sedap giler…..

Agak2 dh lame tu…aku tanye dia nk fuck dia skrang boleh x….dia ikut je ckp aku….dia baring then dia kangkangkan kaki dia maka terselah lah pantat dia….so apa lagi….aku melutut dpn dia yang berbaring tuh…pastu aku trus masukkan konek aku dalam dia punye pantat….aku sorong ke dalam ke luar….nikmat giler…..dia hanya mampu menjerit…..time aku tgh mendayung tibe2 aku terase ade cecair yg panas keluar…..rupenye dia dh klimaks….aku teruskan mendayung smbil jilat dia punye tetek…..dlm 10 minit…..aku wat doggystyle plak…fuh….best giler…lagi2 time dgr bunyi pantat dia waktu aku dayung laju2…..pas2 aku terase nk pancut….aku dayung laju2…last2 aku pancut……

Pastu kami rehat sekejap…..aku terlelap.Pastu aku sedar bini aku tgh blowjob aku….konek aku kembali tegang….dia mintak untuk aku fuck dia lagi…..aku ckp….skrang syg kat atas….abg kat bwh…..nie posisi aku baring dia duduk mencangkung…..aku hanya rehat je lah time tu….. walaupun perut tu semakin membesar tpi gerakan masih laju…..dia menjerit kuat sebab dh klimaks…..pas2 aku ckp yang lagi sekali yang…abg dh nk pancut….dia ikut je ckp aku….dia lajukan gerakkan dia…dalam 3 minit aku rase dh nk pancut………aku suruh dia laju lagi….akhirnya aku pancut kat dalam pantat dia yang dh berair……`nikmat giler….

Pastu kami tertidur…..esk paginya sblum pergi kerja…dia panggil aku…..Dia ckp “abg mlm nie ayang tunggu abg ye….ayang nk lagi…”

waktu kat office beberapa kali aku melancap sbb aku teringat waktu aku ngan bini aku mlm tadi….

ingin menarik lagi jom ke  Blog Seks   dan  Blog Cerita Lucah

About these ads

About Cerita Lucah 2013

i just to try wordpress because many blogger told me wordpress is great in SEO..
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s